Ziua 1
(SAMBATA/DUMINICA, 16/17.03.2024): CLUJ NAPOCA - ISTANBUL - DUBAI Intalnire aprox. la ora 19.00 cu insotitorul de grup in Aeroportul International Cluj Napoca, in zona de informatii pentru zborul cu compania Turkish Airlines de la ora 21.25, cu directia Istanbul. In Istanbul la ora 01.35 avem imbarcare pentru zborul cu aceeasi companie, cu directia Dubai, unde ajungem la ora 06.55 (orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari). Timp liber pentru mic dejun urmat de transfer in port pentru imbarcare pe vasul de croaziera MSC Opera, in jurul oreti 09.00 / 10.00. La ora 21.00 vasul pleaca din port. Cazare in tipul de cabina aleasa la bordul vasului.

Ziua 2
(LUNI, 18.03.2024): KHASAB, OMAN - ancorare intre orele 09.00 - 18.00 Timp liber pentru relaxare la bordul vasului de croaziera MSC Opera, beneficiind de toate facilitatile acestuia. SAU Excursie optionala recomandata: Explorati Khasab si zonele inconjuratoare din confortul unui autocar sau microbuz cu aer conditionat. Turul incepe cu o vizita la pitorescul Fort Khasab, construit in secolul al XVII-lea de portughezi in incercarea de a controla comertul maritim in stramtoarea Ormuz. Fortul a fost ridicat pentru a preveni atacurile dinspre mare. Lemn de tec din India a fost folosit pentru constructia sa, iar acoperisul a fost modelat dintr-un amestec de frunze de palmier si lut. In cadrul acestuia ziduri joase, crenelate, fortul contine un turn central mare despre care se crede ca este anterior fortului insusi. Structura pe care o vedeti astazi este rezultatul lucrarilor de restaurare ample efectuate la sfarsitul secolului al XX-lea. Locatia ofera vederi excelente si oportunitati de fotografiere. Iesind din donjon, turul continua de-a lungul coastei, drum de aproximativ o ora pana la Bukha, care se invecineaza cu Emiratul Ras al Khaima. Pe drum, bucura-te de peisajul spectaculos de-a lungul acestui traseu de coasta extrem de frumos. Cu vedere la mare si cu un fundal de munti, Fortul de la Bukha este ultima oprire a turului si oferavederi mai uluitoare din cadrul sau superb. Pentru ca acest tur implica perioade lungi de mers pe teren denivelat, nu este potrivit pentru oaspetii cu probleme de mobilitate. Acest tur poate avea mai multe plecari pe toata durata sederii in portul navei. Pret per persoana: 52,00 dz\\\\ \\\\ Z

Ziua 3
(MARTI, 19.03.2024): MUSCAT, OMAN - ancorare intre orele 08.00 - 18.00 Timp liber pentru relaxare la bordul vasului de croaziera MSC Opera, beneficiind de toate facilitatile acestuia. SAU Excursie optionala Muscat. Acest tur al capitalei Omanului, Muscat, incepe cu o vizita la Marea Moschee, care a fost construita intr-o perioada de 6 ani din 1995 pana in 2001. Moscheea este inconjurata de 5 minarete, fiecare dintre ele simbolizeaza cele cinci juraminte sfinte luat de fiecare musulman devotat pentru a-si intari credinta in Cel Atotputernic. De la Moschee, turul continua spre partea veche a orasului Muscat, Muttrah Souk. Fiind o piata traditionala din Oman, souk ofera o gama larga de marfuri,in special suveniruri tipice din Oman. Urmatoarea oprire este la Muzeul Bait Al Zubair, un mica casa de oras care a fost transformata pentru a expune ramasitele arheologice gasite la fata locului, precum si in Omani traditii precum portul national si bijuteriile. Turul va include, de asemenea, sansa de a vedea din afara Al Alam Palatul Sultanilor, care este flancat de Forturile Mirani si Jalali, doua garduri construite de catre portughez in secolul al XVI-lea. Tinuta conservatoare recomandata pentru vizitarea locurilor de importanta religioasa: haine largi si pantaloni lungi. Doamnele vor fii nevoite sa isi acopere capul. Oaspetii sunt rugati sa se descalte pentru a intra in Moschee si sa nu atinga Sfantul Coran (Cartea Sfanta) sau orice alte caracteristici arhitecturale din interiorul moscheii. Accesul copiilor sub 10 ani nu este permis. Pret persoana: 55,00 dz\\\\ \\\\ Z

Ziua 4
(MIERCURI, 20.03.2024): CALATORIE PE MARE Timp liber pentru relaxare la bordul vasului de croaziera MSC Opera, beneficiind de toate facilitatile acestuia.

Ziua 5
(JOI, 21.03.2024): ABU- DHABI, EMIRATELE ARABE UNITE-ancorare intre orele 09.00-21.00 Timp liber pentru relaxare la bordul vasului de croaziera MSC Opera, beneficiind de toate facilitatile acestuia. SAU Excursie Abu Dhabi. Bucurati-va de privelistile somptuoase ale orasului Abu Dhabi, cu atmosfera sa cosmopolita, strazile spatioase si mii de de acri plantati cu copaci in acest tur relaxant al orasului. Dunele nisipoase ale insulei Lulu si apele de safir ale Golfului sunt la fel de multe locuri de vizitat. Pregateste-te sa fii uimit de arhitectura uluitoare a numeroaselor orase zgarie-nori si perfectionati-va abilitatile de fotograf in timpul unei opriri speciale la digul de apa pitoresc din Abu Dhabi. Preluarea grupului de catre ghid local vorbitorde limba romana si autocar in Port Zayed Abu Dhabi, aprox. la ora 09:00. Turul (aprox. 7 ore) include: Vizita Moscheea Sheikh Zayed (aprox 2 ore), Vizita Heritage Village (Muzeul Satului) aprox 30-40 min, Poze exterior Emirates Palace hotel, Optional Vizita Qasr Al Watan (palatul prezidential). Optional vizita Parcul de distractii Ferrari (aprox 30-40 min) Pret tur: 80 euro/ persoana. Pret bilet Qasr Al Watan 20 euro/ persoana.

Ziua 6
(VINERI, 22.03.2024): SIR BANI YAS IS - EMIRATELE ARABE UNITE - ancorare intre orele 08.00-17.00 Timp liber pentru relaxare la bordul vasului de croaziera MSC Opera, beneficiind de toate facilitatile acestuia. SAU Excursie Optionala Sir Bani Yas, care detine titlul de cea mai mare insula naturala din Emiratele Arabe Unite si gazduieste Wildlife Park. Puteti descoperi insula prin una dintre excursiile oferite de pe vas si anexate programului.

Ziua 7
(SAMBATA, 23.03.2024): DUBAI, EMIRATELE ARABE UNITE Timp liber pentru relaxare la bordul vasului de croaziera MSC Opera, beneficiind de toate facilitatile acestuia. SAU Excursie optionala Dubai. Dubai este unul dintre cele sapte emirate care formeaza Emiratele Unite. Dubaiul are o lunga traditie comerciala care a atras vizitatori din Orientul Mijlociu si regiunile invecinate. Astazi Dubai este gazda pentru un numar crescand de vizitatori din Occident si Orientul Indepartat. Orasul atrage calatorii care cauta ceva nou si diferit, oferind facilitati internationale impreuna cu aventura Orientului Mijlociu si destinatii exotice cu un stil de viata cosmopolitan. Dubai este capitala nedisputata a sporturilor din Orientul Mijlociu, gazduind evenimente de talie mondiala care atrag printre cele mai mari nume impreuna cu sportul respectiv, fie ca e vorbe de golf, tenis, curse de cai, curse de barci, rugbi sau navigatie. Preluare din Port Rashid Dubai la ora 10.00 de catre ghidul local vorbitor de limba romana si autocar. Se va face turul orasului Dubai cu vizite: la Gold Souk & Spice Souk. Traversare Canalul Creek cu barca traditionala Abra, Vizita Dubai Frame, Oprire poze Insula Artificila Palm Jumeriah, Vizita Dubai Mall + Fantanile Muzicale. Ora de intoarcere, aprox. 20:00 PM Pret tur: 80 euro/pers. Pretul include biletele de intrare la Dubai Frame.

Ziua 8
(DUMINICA, 24.03.2024): DUBAI, EMIRATELE ARABE UNITE Mic dejun. Debarcare de pe vas si transfer la hotel 4* in Dubai. Cazare si cina. Timp liber in Dubai pentru cumparaturi sau vizite individuale. Optional Safari desert - 60 euro/pers. sau vizita la Global Village https://www.globalvillage.ae/ - 60 euro/pers.

Ziua 9
(LUNI, 25.03.2024): DUBAI - CLUJ NAPOCA Mic dejun. Check out de la hotel. Bagajele sunt lasate in luggage room si va mai puteti bucura de ultima zi in Dubai pentru cumparaturi sau vizite individuale. La ora 21.00 se pleaca spre aeroport pentru imbarcare zbor Dubai - Istanbul - Cluj Napoca.


Recomandari ghizii nostrii:
1.     Urca in Burj Khalifa, pentru o experienta unica, sa te simti deasupra tuturor si sa vezi Dubai-ul de sus
2.     Rezerva o masa la unul dintre minunatele restaurante din celebrul hotel Burj al Arab
3.     Obligatoriu o sesiune de cumparaturi (shopping)


TARIFUL INCLUDE:
- Transport avion Cluj Napoca - Dubai - Cluj Napoca (cu escala la Istanbul atat la tur cat si la retur)
- Bagaj de cala max. 20 kg
- Bagaj de mana max. 10 kg
- Transfer Aeroport Dubai - Port Dubai
- Transfer Port Dubai - Hotel Dubai - Aeroport Dubai
- Cazare:
       - 7 nopti de cazare pe vasul MSC OPERA cu 3 mese/zi
       - 1 noapte cazare hotel 4* in Dubai cu demipensiune
- Taxa de Service-Charge la bordul vasului - 12 euro/pers./zi
- Ghid insotitor
 
 
TARIFUL NU INCLUDE:
- Asigurare storno si/sau medicala
- Excursiile optionale de pe vas si intrarile la oboectivele tursitice.
- Bauturile alcoolice si nealcolice imbuteliate de la bordul vasului
- Bagaje suplimentare de cala
- Excursii optionale:
    - Khasab, Oman - 52 euro/pers.
    - Muscat, Oman - 55 euro/pers.
    - Abu Dhabi, Emiratele Arabe - 80 euro/pers.
    - Dubai, Emiratele Arabe - 80 euro/pers.
    - Safari Dubai - 60 euro/pers.
    - Global Village - 60 euro/pers.
- Alte servicii decat cele incluse in program.


ATENTIE !!!
Pentru calatorie este necesara sau pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii !!!

Documente de calatorie si conditii de intrare:
-Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
-Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasta sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
-Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii.
-Pentru informatii complete accesati pagina: https://www.mae.ro

BINE DE STIUT!
-Este necesara prezenta la aeroport cu 3 ore mai devreme fata de orele de plecare mentionate
-Agentia de turism nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora
-Desi se fac toate eforturile pentru a opera tururile cum sunt prezentate, in unele ocazii (conditii meteo nefavorabile, drumuri blocate, etc.) poate fi necesar sa facem modificari la traseu sau ordinea obiectivelor din itinerar, fara a afecta structura generala a programului.
-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea oficiala pentru tara vizitata si respecta standardele locale
-Distribuirea camerelor se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.

INFORMATII PRECONTRACTUALE GENERALE - CIRCUITE EXPERT TRAVEL

INFORMATII DESPRE TRANSPORTUL TERESTRU:
-Transportul terestru se va executa cu autocare subInchiriate de capacitate 29 pana la 55 locuri in functie de marimea grupului
-Autocarele sunt dotate cu aer conditionat, statie audio video, scaune reglabile. Autocarele vor fi clasificate minim 2*.
-Asezarea in autocar se va face in ordinea inscrierilor, locurile nu se nominalizeaza.
-Conform legislatiei in vigoare, in cazul vehiculelor ramase imobilizate pe traseu, in cazul defectiunilor care nu se pot remedia, trasportatorul este obligat sa asigure preluarea persoanelor in termen de maximum 3 ore in judet, 5 ore in tara si in termen de maximum 16 ore in cazul transporturilor in trafic international;
-Orarul de imbarcare/ debarcare este specificat in programul excursiei. Orele sunt aproximative, pot suferi modificari care vor fi transmise turistilor in informarea de plecare.
-Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale (accidente, trafic ingreunat, blocat, urgente medicale ale unora dintre pasageri, defectiuni tehnice)

ACTE NECESARE CALATORIEI SI INFORMATII LEGATE DE  CALATORIE:

-Documentele necesare pentru trecerea frontierelor pe traseu: pasaport turistic/carte de identitate valabila minim 6 luni de la data iesirii din tara.
-In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin (cu file) agentia vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la punctele de trecere a frontierelor NU SE ACCEPTA acest tip de document ce atesta identitatea turistului! Se accepta doar modelul nou de carte de identitate.
-Regulament documente de calatorie minori:
- pasaport turistic/carte de identitate valabila minim 6 luni de la data iesirii din tara
- minorii care sunt insotiti de un singur parinte vor trebui sa prezinte politiei de frontiera acordul parental al parintelui ce nu insoteste minorul - se obtine de la notariat
- minorii ce calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti va trebui sa prezinte acordul parintilor, iar persoana ce il insoteste trebuie sa detina cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!
- persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite)
-Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
-Turistul are obligatia de a respecta legile tarilor tranzitate/vizitate, indiferent daca acestea difera fata de legile din Romania. Nerespectarea acestora atrage dupa sine, raspunderea turistului respectiv in fata autoritatilor locale, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv (nu se ramburseaza sume aferente serviciilor neprestate din acest motiv).
-Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la compania sau organele competente.
-Turistii vor fi informati daca pe traseul circuitului se necesita obtinerea de vize sau sunt necesare vaccinari speciale pentru destinatiile din program.

CONDITII FINANCIARE DE INSCRIERE:
-30% se achita la inscriere
*Optional, in cazul circuitelor cu avionul sau daca turistul opteaza pentru transport avion se achita integral contra-valoarea biletului de avion in momentul achizitiei biletului si in caz de retragere sau renuntare sau modificare de nume, tariful biletului de avion este nereturnabil.
-Diferenta se achita cu 30 zile inainte de plecare/data de check-in

PENALITATI IN CAZ DE RETRAGERE:
-0% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului (data plecarii), mai putin contra-valoarea biletului de avion, care este neramburasbila
-30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 60 - 30 zile inainte de inceperea executarii pachetului (data plecarii);
-100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai putin de 30 de zile inainte de inceperea executarii pachetului (data plecarii) sau nu se prezinta la program.
-100% daca anularea se face din urmatoarele cauze: in cazul in care calatorul nu este lasat sa treaca una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa sau din motive care nu pot fi imputate Agentiei;
-100% in cazul in care calatorul nu respecta conditiile generale ale Agentiei, prezinta acte incomplete sau false, nu are pasaport sau nu achita integral excursia in termenele stipulate;
-Penalizarile pentru anularea biletelor de avion tin de politica de anulare a fiecarei companii aeriene si vor fi aduse la cunostinta turistului in momentul achizitiei biletului.
-Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

CONSTITUIREA GRUPULUI:
-Tarifele au fost calculate la grup de minim 35 turisti. Suplimentul pentru grup 25-34 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.
-Pentru un numar mai mic de 35 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza.
-De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

ASISTENTA TURISTICA, VIZITE, EXCURSII OPTIONALE:
-Turoperatorul, in pachetul de servicii de circuite culturale presteaza servicii de ghid turism din partea agentiei, dar legislatia internationala nu permite intotdeauna ghidajul in muzee si la obiective turistice de catre ghidul roman
-Ghidul roman va face prezentarea in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Angajarea unui ghid local poate fi absolut necesara in functie de tarile vizitate.
-Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali
-Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.
-Unele excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
-Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor Inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor.
-In situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza.
-Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
-In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita iocalizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

EVENTUALE EVOLUTII ALE PRETULUI:
-Preturile agreate la incheierea contractului pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
-Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb, cresteri ale pretului petrolului, cresterea taxelor de survol, etc. In cazul unei cresteri de pret mai mare de 8%, clientul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
-Scaderile de pret pot fi datorate unor promotii facute de hoteluri sau de catre agentia organizatoare. Aceste reduceri sunt limitate pentru o anumita perioada de timp si pentru un anumit numar de locuri. Promotia poate fi Intrerupta inainte de terminarea perioadei de valabilitate fara obligatia din partea organizatorului de a anunta epuizarea locurilor puse In vanzare. In acelasi timp agentia organizatoare nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, pentru clientii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un pret mai mare.
-In cazul in care cererea este mai mare decat locurile prestabilite pentru grup, iar biletele de avion au suferit cresteri se va comunica turistului suplimentul de tarif si numai dupa acordul scris se va incheia contractul de prestari servicii turistice.

INFORMATII REFERITOARE LA CAZARE:
-Categoria unitatilor de cazare este cea specificata in program
-Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
-Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.
-Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.
-Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
-Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
-Turistul are obligatia de a respecta regulile hoteliere internationale sau regulile hoteliere specifice din tarile vizitate (sa nu deranjeze alti clienti din hotel, sa pastreze linistea, sa nu consume alimente in camera, sa nu distruga/deterioreze/pateze obiecte din camere, etc). Necunoasterea acestora, nu exonereaza turistul de la raspundere.
-Turistul este direct raspunzator pentru deteriorarea camerelor hoteliere sau a autocarului/mijlocului de transport, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv, care va urma sa despagubeasca institutia respectiva pentru daunele cauzate.
-Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
-Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

INFORMATIA PENTRU PLECARE/ SEJUR:
Informatiile detaliate despre circuit vor fi transmise turistilor pe un suport durabil: site www.experttravel.ro, email, imprimat, SMS, inainte de plecare cu minim 3 zile si vor cuprinde urmatoarele puncte:
- Detalii insotitor grup/ ghid - nume, persoana de contact, telefon
- Detalii mijloc de transport, numar de inmatriculare, numar telefon autocar imbarcari.
- Orar de zbor actualizat (daca este cazul)
- Orar de transport actualizat (daca este cazul)
- Hotelurile confirmate
- Transferurile pentru aeroport
- Excursii optionale/ informare tarife

OBSERVATII:
-Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
-La Inscriere turistul are obligatia sa semneze de luare la cunostinta a informatiilor precontractuale:

Nume si prenume turist (turisti sau lider de grup) Semnatura


vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Avion Cluj Napoca - Dubai
Transport Avion Dubai - Cluj Napoca

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Cluj Napoca catre Croaziera Emiratele Arabe, Toate locatiile, Oman

Verifica tarife si disponibilitate