TRIPINGERS

Adresa: B-dul 1Mai Nr. 24, Bl. 5S14, Sc.1, Etaj 1, Ap. 18, sector 6
Nr. Reg. Com.: J40/ 80/ 08.01.2014
CUI: RO 32632307

Licenta de turism: 765/23.01.2019
Brevet Turism: 12804/01.10.2007
Manager Turism: Avramescu Cristina Roxana

Cont Lei: RO59 BTRL RONC RT0334939401
Cont Euro: RO09 BTRL EURC RT0334939401
Banca: Banca Transilvania

Tel.: 0743 872 835
E-mail: hello@tripingers.com

Cine suntem?

Noi,TRIPINGERS, consideram calitatea ca fiind un atribut ce vine din interior.

Aceasta este piatra de temelie a muncii si succesului nostru !

Ne-am angajat de mai bine de 19 ani, sa facem turism din pasiunesi sa asiguram excelenta in serviciile turistice. Dorim ca vacanta ta sa ramana o experienta extraordinara, care-ti depaseste asteptarile si iti creeaza amintiri pentru o viata.

Nu suntem nici cei mai mari, dar nici cei mai mici. Suntem exact asa cum ne dorim si gata intotdeuna sa le oferim turistilor nostri experiente frumoase, siguranta si vacante memorabile. Cu timpul, turistii nostri ne-au devenit prieteni si prietenii ne-au devenit turisti.

Daruirea si multumireade a face ce ne place, experienta in turism, increderea acordata de catre turistii nostri, dorinta de a aduce in peisajul turismului romanesc idei noi creative si solutii inovatoare, moderne, originale la tarife avantajoase, ne-au determinat sa facem pasi mici, dar siguri in a construi ceea ce azi numim TRIPINGERS.

Realizam ca dincolo de tehnologie, turistii nostri au inca nevoie ca la celalalt capat al firului sa le raspunda profesionisti in domeniul turismului, capabili sa le furnizeze solutii competitivepentru planificarea unei vacante obisnuite sau a lunii de miere, a unei evadari in cele mai fermecatoare orase, pentru deplasarile lor de afaceri, pentru organizarea unui eveniment, pentru promovarea unor idei inovative in cadrul unei conferinte sau participarea la cele mai importante congrese. Orice idee de vacanţă, oricât de îndrazneaţă ar fi aceasta, reprezintă pentru noi o provocareşi suntem dispuşi să meşterim la ea pentru a ajunge la produsul de care tu ai nevoie.

De-a lungul timpului, am legat parteneriate puternice cu furnizoriisi vom fii in permanenta in cautarea altora noi.Schimbul de experienta, seriozitatea si suportul partenerilor cu care lucram ne ajuta sa livram cele mai bune solutii pentru turistii nostri.Fii un TRIPINGER!  Calatoreste. Investeste in amintiri.